В Киев, Одеса и редица региони на Украйна обявиха въздушна тревога в

...
В Киев, Одеса и редица региони на Украйна обявиха въздушна тревога в
Коментари Харесай

Взривове и пожари в Одеса и Запорожие, има ранени

В Киев, Одеса и редица райони на Украйна обявиха въздушна тревога в понеделник заран. Според формалния представител на Военновъздушни сили на ВСУ Юрий Ихнат силите за противовъздушна защита към този момент са свалили няколко дрона над Одеса.
Прочетете още
В резултат на падащите парчета от свалените ракети в Одеса са избухнали няколко пожара, а прозорците на няколко къщи са били  " издухани " от взривната вълна, съобщи Олег Кипер, ръководител на Одеската регионална военна администрация.

Трима души са били ранени, сподели той.

Взривове са чути и в Запорожие.

На картата за предизвестие с червен цвят са маркирани областите Суми, Полтава, Харков, Донецк, Черкаси, Днепропетровск, Кировоград, Запорожие, Николаев, Херсон и Одеса.

Военновъздушните сили на Въоръжените сили на Украйна предизвестиха, че има активност на съветската тактическа авиация в източното и югоизточното направление, заради което съществува опасност от потребление на въздушно оръжие.

По-късно те оповестиха, че във водите на Азовско море е регистриран съветски бомбардировач Ту-22М3. " Съществува опасност от потребление на крилати ракети ", се споделя в отчета.

На зазоряване противовъздушната тревога беше анулирана.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР